Stripper for veldedighet

Utsnitt fra Ryanair-kalenderen 2011

Ryanair lanserte i dag sin 2011 Ryanair Cabin Crew Charity Calendar, som håper å samle inn over 800.000 kroner til veldedighet. Pengene som blir samlet inn vil gå til den tyske organisasjonen “Tafel”, som jobber for å skaffe mat til fattige barn og ungdom i Tyskland, skriver selskapet i en pressemelding.

Ryanair-kalenderen 2011Med fortjenesten fra årets kalender vil Ryanairs sexy kabinansatte ha samlet inn over tre millioner kroner siden kalenderen ble lansert første gang i 2008. 2011-utgaven selges for 80 kroner per stykk, og kan kjøpes om bord i alle Ryanair-fly samt på ryanair.com og lokale Tafel-sentre i Tyskland.

Ryanair valgte Tafel etter å ha gått igjennom over 400 søknader fra forskjellige humanitære organisasjoner over hele Europa. Dette er første gang en tysk veldedighet mottar kalenderdonasjonen. Tyskland var for øvrig det landet som kjøpte flest kalendere i 2010, da de sto for hele 30 prosent av salget.

– Ryanairs fantastiske kabinansatte er nok en gang glade for å strippe for veldedighet, og i år gjør de det for Tafel i Tyskland. Vi håper at årets kalender vil generere opp mot 800.000 kroner, for å hjelpe Tafel i arbeidet for folk i nød over hele Tyskland, sier Ryanairs Michael O’Leary.

– Hvert eneste år er Ryanairs kalender en stor suksess, særlig i Tyskland, hvor 30 prosent av alle kalenderne ble solgt I løpet av én måned. De som vil bidra til å hjelpe Tafel med deres arbeid, kan kjøpe årets hotteste kalender i alle Ryanair-fly, på ryanair.com og lokale Tafel-sentre, sier O’Leary.

– Vi er kjemepefornøyde med at Ryanair valgte oss som samarbeidspartner for 2011-kalenderen sin, og jeg vil takke Ryanair på vegne av våre 50.000 frivillige, som leverer mat til folk i nød daglig. Ryanairs Cabin Crew Calendar-donasjon vil hjelpe Tafel med å levere mer mat til dem som trenger det aller mest, og vi oppfordrer derfor alle passasjerer til å kjøpe kalenderne, sier Tafels leder Gerd Häuser.

Toppfoto: Utsnitt fra årets kalender (foto fra Ryanair)