GM Forum samlet rundt 100 hotelledere

Ingunn Hofseth, HSMAI Chapter Norways adm. dir. ønsket velkommen til GM Forum 2010

Tirsdag gikk HSMAI GM Forum av stabelen på Radisson Blu Scandinavia Hotell, der nærmere 100 hotelldirektører, kjede- og andre bransjeledere satte seg i stevne, for å lære mer om en rekke emner som var skreddersydd for målgruppen.

– Vi er veldig fornøyd med oppmøtet og utbyttet av dette forumet, som samlet så mange deltagere fra mange av de ledende aktørene i bransjen, ikke å forglemme de mindre, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway. Teksten fortsetter under bildet.

Toril Flåskjer, direktør for Scandic i Asker og på Høvik – og leder av GM Forum-komiteen – åpnet forumet

Rapportene fra GM Forumet tyder dessuten på at stemningen blant deltagerne var svært god, noe som også skulle mangle, med det faglige utbyttet programmet bød på, med foredrag av spesiell relevans for bransjen.

Se flere bilder

Vi har laget et album med bilder fra begivenhetenfansiden vår borte på Facebook. Du er velkommen til å klikke på «Liker»-knappen mens du er der!

Foto 1: Ingunn Hofseth, HSMAI Chapter Norways adm. dir. ønsket velkommen til GM Forum 2010.
Foto 2: Toril Flåskjer, direktør for Scandic i Asker og på Høvik – og leder av GM Forum-komiteen – åpnet forumet.