Thon: Gjesteanmeldelser på nett

Gjesteanmeldelser på thon.no

Thon Hotels har i flere år kjørt systematiske gjestemålinger etter hotellbesøk, men åpner nå for full dialog, ved at gjestene kan dele sine erfaringer direkte på kjedens egne nettsider, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Forbrukere generelt leser produktanmeldelser i stadig større grad før de gjør et kjøp, og anmeldelser fra andre rangerer høyt ved planlegging av reiser og opplevelser.

Thon Hotels ønsker nå å gi potensielle gjester tilgang til erfaringer fra andre gjester, som grunnlag for egen bestilling.

Turid Nyeggen, markedsdirektør i Thon Hotels.
Turid Nyeggen, markedsdirektør i Thon Hotels.

– I dagens nettsamfunn er det et naturlig fokus på å dele informasjon. Vi håper derfor at en slik åpenhet rundt erfaringer, og åpen dialog, vil gi andre potensielle gjester et enda bedre grunnlag for valg av hotell. Samtidig tror vi dette vil stimulere oss til å gjøre en enda bedre jobb, sier Turid Nyeggen, markedsdirektør i Thon Hotels.

Alle som booker overnatting via nettet, vil nå etter oppholdet kunne legge inn sin vurdering og kommentar til oppholdet, ved å taste inn sin bookingreferanse. Slik kan kjeden garantere at det er ekte kommentarer fra gjester som har bodd på hotellet.