Direkte til Cuba neste vinter

Kubanske barn (Foto: Star Tour)

Star Tour lanserer direktefly fra Oslo til Cuba neste vinter. Flyene vil gå annenhver uke fra midten av desember til slutten av mars, og salget starter på nyåret. Samtidig dobler feriearrangøren antall reiser til Mexico neste vinter, skriver selskapet i en pressemelding.

– Etter denne vinterens store suksess til Mexico, har vi stor tro på Cuba neste vinter, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson. Reisene til Mexico forsvant som dugg for solen, og allerede før det første flyet lettet i november, var feriearrangøren utsolgt for turer.

– Nordmenns absolutte feriedrøm er høye palmer og eksotiske strender, gjerne i kombinasjon med opplevelser. I så måte er Cuba perfekt. Vi har hatt Cuba i programmet vårt tidligere, men de siste årene har vi bare arrangert TEMA-reiser til den karibiske øya. Nå er tiden inne for å gjøre et nytt strandhugg på Cuba, mener kommunikasjonsdirektøren.

– Det handler om se ”gamle” Cuba før det er for sent, kombinert med en sterk reisetrend som peker vestover.

TUI størst på Cuba

Star Tour vil presentere sitt Cuba-program i løpet av februar neste år.

– Som en del av verdens største reiseselskap, TUI travel, er vi allerede størst på Cuba. Det vil komme nordmenn til gode, i form av gode hoteller og konkurransedyktige priser, påpeker Petersson. Flyene til Cuba vil gå direkte fra Oslo hver fjortende dag i perioden 13. desember til 22. mars neste vintersesong. Det endelige programmet er ikke klart, men både Varadero og Havanna er aktuelle reisemål.

– Det blir selvfølgelig mulig å kombinere Cuba-ferien med våre populære TEMA-reiser på øya, fortsetter Petersson.

Andre karibiske perler

Foruten Cuba og Mexico snuser Star Tour på andre nyheter vestover.

– Det er sterk reiselyst i markedet og Karibien er ”in”. Vi ser derfor også på andre nyheter i regionen, avslører kommunikasjonsdirektøren og understreker at dette ikke blir klart før til neste år.

Foto: Kubanske barn (Foto: Star Tour)