Tysklands beste konferansehotell

MS Color Fantasy (foto fra Color Line)

Color Line kan innlede årets 50-årsjubileum for Oslo–Kiel-linjen med ytterligere utmerkelser til rederiets cruiseskip, «Color Fantasy» og «Color Magic». I januar er skipene kåret til ”Årets konferansehotell 2011” i Tyskland under Business Diamond Award, og er også rangert på Topp 5-listen over de mest populære cruiseskip av reiseratingportalen Holidaychecks brukere, skriver rederiet i en pressemelding.

Årets konferansehotell i Tyskland

Det er første gang at skip blir kåret som vinner av kategorien ”Beste konferansehotel” under Business Diamond Award, som er en av de mest sentrale prisutdelinger innen det tyske næringslivet. Color Lines skip M/S «Color Magic» og M/S «Color Fantasy» er i godt selskap med tidligere vinnere, som InterContinental Düsseldorf, Radisson SAS Hotel Frankfurt og Arabella Sheraton Gran Hotel i München.

«MS Color Fantasy og MS Color Magic tilbyr sine gjester Europas største konferansesenter til sjøs, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i fortreffelig utstyrte møterom kombinert med en fantastisk sjøutsikt», heter det blant annet i juryens uttalelse under utdelingen på Color Fantasy i Kiel.

I 2009 ble Color Line, som første rederi, tildelt den tyske reiselivsforeningens kvalitetsbevis ”Certified Conference Ship” for kurs- og konferansetilbudet på «Color Magic» og «Color Fantasy».

På topplisten over anbefalinger

I en vurdering som brukerne av den internasjonale reiseratingportalen Holidaycheck har foretatt, er «Color Fantasy» og «Color Magic» vurdert inn på Topp 5-listen over anbefalinger innen cruiseindustrien.

– Vi gleder oss selvsagt over å kunne innlede vårt jubileumsår med slike fine utmerkelser som dette. Ved innledningen til vårt jubileumsår noterer vi også historisk rekord og nærmere 1,1 million passasjerer mellom Tyskland og Norge, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Color Line Helge Otto Mathisen.

Color Magic og Color Fantasy har hver like mange rom som Europas 10. største hotell, og representerer en helt ny æra for den viktige broen, sjøveien mellom Norge og Tyskland, enten du søker cruiseopplevelser, transport til spennende reisemål i Tyskland og Norge, eller næringslivet som søker daglige, fleksible og miljøeffektive transportløsninger.

Foto: MS «Color Fantasy» (foto fra Color Line).