Ingunn Weekly: HSMAI gratulerer!

HSMAI gratulerer Petter Stordalen og Bjørn Kjos, som i går ble kåret av HSMAI Europe som to av Top Ten Extraordinary minds i hotell- og reiselivsnæringen i Europa. HSMAI gratulerer også Nordic Choice Hotels som den første ever HSMAI European Travel Marketer of the Year i går kveld.

Festen ble avholdt på Hilton Park Lane i London. Hurtigruten og Visit Snowman fikk også utmerkelser. Se listen over alle vinnerne på denne siden. Det ble også gjort stor stas på Young N. Nguyen, d2o, vinner av High Achieving Performance Enhancer of the Year.

Vi er svært stolte av å ha så mange dyktige folk i Norge!

Ingunn Hofseth. ThumbnailDet var første gang dette arrangementet gikk av stabelen. Neste år vil arrangementet foregå i Amsterdam i mai. På dagtid samme dag vil det bli arrangert en heldagskonferanse innen Digital Media. Dato vil bli satt i løpet av kort tid.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway