Fra møte til signatur

Det var en lærevillig forsamling som møttes hos HSMAI, for å lære salgsteknikker av Morten Børge-Ask i Consel. Fotograf: Hans Stenseng

Torsdag var det stinn brakke i vår HSMAI Lounge i Oscarsgate i Oslo. Klasserommet var fullsatt av forventningsfulle HSMAI-medlemmer, som alle hadde møtt opp for en inspirerende formiddag med salgstrening og kurset Fra Møte til Signatur, i regi av Morten Børge-Ask fra Consel.

Det ble et konstruktivt møte, der Børge-Ask fokuserte på key selling-points, og hvordan endre kundens oppfatning av eget behov, ved å snakke om sitt produkts egenskaper på en ny måte.

Morten Børge-Ask. Thumbnail– Det er viktig ikke å bare kverne i vei om alle egenskapene, men man må lytte til kunden, sa Morten (t.h.) i foredraget.

– Fortell om styrkene ved deres produkt på en ny måte, tenk: «Hvorfor er det viktig for kunden?» Gjør gjesten oppmerksom på behovet, selv om det er et han ikke visste han hadde. Få kunden til å erkjenne et behov, fortsatte han.

Foredraget ble meget godt mottatt av de oppmøtte, og vi ser frem til å kjøre flere møter utover høsten, for å involvere og inspirere våre medlemmer.

Mer informasjon om det følger senere.

Foto: Det var en lærevillig forsamling som møttes hos HSMAI, for å lære salgsteknikker av Morten Børge-Ask i Consel. Fotograf: Hans Stenseng