Ukens navn: Mia K. Sevaldsen

Mia K. Sevaldsen, salgssjef, Rica Hell.

Mia K. Sevaldsen

salgssjef

Rica Hell

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg har nå vært hos Rica Hell i over tre år, og jeg føler fortsatt at min arbeidshverdag gir meg mange spennende utfordringer. Vi har et stort hotell å fylle opp, og i august neste år blir vi jo enda større, når vi åpner vår nye storsal, Hell Amfi, så det er høyt aktivitetsnivå på salgsavdelingen i disse dager. Dagene består av mange telefoner, kundemøter i både Oslo, Bergen, Stavanger og Trøndelag, Workshops, kundearrangement og call outs. Jeg må også nevne vår lille juletradisjon, da vi er ute hos kunder og leker nisser på sensommeren. Det blir mye latter og mange rare blikk, men de synes det er gøy og de gleder seg til nybakte pepperkaker fra Rica Hell hvert år.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det er å komme inn på hotellet om morgenen, med kaffekoppen i hånden, og bli møtt av yrende liv i lobbyen, kjenne duften av nystekte vafler fra restauranten og vite at jeg skal dele en spennende arbeidsdag med mine herlige kolleger. Arbeidsmiljøet på Rica Hell Hotel er fantastisk!

– Har du noen du har sett opp til?

– Her burde jeg vel egentlig skrevet noen legendariske og kjente personer, men jeg velger faktisk å si mine foreldre. Gjennom oppveksten har vi aldri manglet noe, vi har fått lov til å gå de veier vi ville, og mine foreldre har alltid støttet oss og stilt opp for meg og mine søstre. I tillegg til å oppdra tre døtre, bestemte mamma og pappa seg for at vi skulle bli fosterfamilie for to jenter for cirka 20 år siden, og jentene er fortsatt hos oss i dag. Jeg ser opp til mine foreldre, for at de gjorde det de gjorde, for at de gjennomførte det og for at vi fortsatt er så sammenspleiset som vi er i dag. Vi er en familie med jule- og påsketradisjoner, og det er alltid deilig å komme hjem til hjemmelaget middag i skippergata i Kristiansund.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Her på Rica Hell sitter vi sammen, både salg og booking, og vi har mange tradisjoner. Hver fredag har vi egen frokost på avdelingen, der vi rullerer på ansvaret. Dette har vi holdt på med i mange år, og vi konkurrerer nesten med hverandre om å lage den beste frokosten. Vi har også vinlotteri, der hele huset kan kjøpe lodd, men trekningen foregår på kontoret vårt hver fredag, og vi kombinerer det gjerne med ei kake klokka 14. Hver gang noen har bursdag, står pulten til vedkommende ferdigpyntet, med girlander, ballonger og kort, når de kommer om morgenen.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Jeg tror nok hotellet har vært medlem i mange år, men jeg begynte for tre og et halvt år siden, og deltok for første gang i år på Møtebørsen.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Nå har jeg ikke vært så lenge i systemet, men jeg deltok på HSMAI Møtebørsen i år, som sagt, og føler jeg fikk stort utbytte av deltagelsen. Det gir oss muligheten til å møte utrolig mange spennende kunder, både nye og eksisterende, og bygge relasjoner for fremtiden.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Nei egentlig ikke, bare fortsett den gode jobben dere gjør.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg for meg består av trening, god mat og drikke, tid med kjæresten og være sosial med venner. Dette kan godt være i byen eller i fjellet, kombinert med en hyttetur.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Godt spørsmål, jeg gir det videre til Jens Stoltenberg, jeg.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Livet er en DANS, og jeg er koreografen!»

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise privat går til Kristiansund, min vakre hjemby.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Dans har vært min hobby siden jeg tok mine første «gå-hopp» over parketten hos mitt søskenbarn Anett, på Anetts Danceteria i Kristiansund. Dans, revy, show og underholdning har vært i familien i alle år, så det var naturlig for meg å starte med dette selv.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jepp, Rica Hell Hotel er i gang med utbygginga av ny storsal, Hell Amfi, og i august 2012 blir vi større! Takk for meg, og så sees vi på Møtebørsen neste år.