Flytoget er tenåring

Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.

Lørdag ble Flytoget tenåring. Da var det 13 år siden Flytoget, med Kong Harald i førerhuset, skled ut fra Oslo S i retning Oslo Lufthavn, på den første offisielle turen. I løpet av 13 år har Flytoget fraktet over 60 millioner passasjerer til og fra Oslo Lufthavn, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg vil rette en takk til alle de 61,2 millionene som har reist med oss gjennom barneårene. Våre passasjerer har også gitt oss den beste bursdagsgaven vi kan få, tall som viser at Flytoget fortsatt har Norges mest fornøyde kunder, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth i Flytoget.

En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup i september, viser at Flytoget, tross avviket i forbindelse med utbedringene av skinnegangen i sommer, scorer rekordhøye 97 prosent på kundetilfredshet blant sine reisende.

Lanserer App

Alle i reiselivsnæringen har sine egne apps for tiden, og Flytoget er intet unntak. 1. oktober lanserte selskapet en egen App for iPhone. Dette for å gjøre det enda mer effektivt å reise med Flytoget. Her kan du sjekke når flytoget ditt går, hvilken stasjon som er nærmest der du befinner deg, ventetid i sikkerhetskontrollen og flytider på Oslo Lufthavn. Skulle flytoget være forsinket, vil Appen informere om dette.

– Vi måtte nesten ha en bursdagsgave til våre passasjerer, og fra en tenåring som Flytoget, syntes vi at en nyutviklet App passet ganske bra. Vi har flere slike forbedringer på gang, men vet samtidig at det viktigste vi kan gjøre er å fortsette med høy punktlighet, fart og frekvens på avgangene våre, sier Bernander Silseth.

Appen kan lastes gratis ned fra App Store.

Foto: Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.