Konkurranse gir ny romdesign

Mood board

Radisson Blu skal redesigne et hotellrom, basert på forslaget til vinneren av deres Mood Board-konkurranse tidligere i sommer, heter det i en pressemelding fra Rezior Hotel Group.

Deltagerne var invitert til å designe et hotellrom som skulle representere deres unike stil og personlighet. Juryen kåret forslaget til Wim Alenus fra Belgia som vinner av konkurransen. Hans design vil fungere som en inspirasjon til ett av rommene på Radisson Blu Royal Hotel i Brussel. Wim får mulighet til å bo på «sitt» rom i 30 dager, fordelt over ett helt år. De ti beste designerne av Mood Boards-konkurransen blir premiert med en ukes opphold på det nye hotellrommet.

Imponert fagjury

Eklektisk, hjem kjære hjem, elegant, avslappende, ekte – dette er noen av ordene juryen bruker for å beskrive vinnerens Mood Board, sier John Kennedy, Vice President Marketing og Customer Relationship i Rezidor Hotel Group.

– Vi elsket dette Mood Boardet, det fikk oss til å føle oss som hjemme, samtidig som det hadde flotte farger, som passet godt til møblene Wim hadde plukket ut, tilføyer Eugene Staal, Senior Vice Presiden for teknisk utvikling hos Rezidor.

Ønsker ekte hotellrom

Wim Alenus beskriver selv sin egen design som en avslappende søndag formiddag hjemme. Bli kvitt den sofistikerte og overdrevent falske stilen. Gjør hotellrommene ekte igjen!

For å vinne, navnga deltagerne i sommerkonkurransen sitt eget Mood Board, og skrev en kort beskrivelse, før de sendte inn bidraget. Deltagerne skulle deretter samle inn stemmer for sine designverk, med mål om å bli én av fem med flest stemmer. Ytterligere seks nominerte ble valgt ut av en uavhengig jury – vinneren ble valgt fra disse ti nominerte.

Vanskelig valg

Med totalt 12.345 innsendte Mood Boards, hadde juryen vanskeligheter med å plukke ut kun én vinner. Juryen bestod av Bart Canini, lederen av Creneau International, et globalt designbyrå, den kjente svenske designeren Christian Lundwall og Eugene Stall, Senior Vice President for teknisk utvikling hos Rezidor.