Ingunn Weekly: Spennende arrangementer underveis

Interiør fra Ballroom i Oslo

Jeg vil begynne med å takke alle som var med og gjorde HSMAI Reiselivsdagen 2011 mulig, både som gjester, foredragsholdere, ansatte og, ikke minst, programkomiteen!

Noen av presentasjonene fra dagen, finner du på denne siden.

Av personlige årsaker hadde jeg dessverre ikke mulighet til å delta på dette arrangementet, men har sett på evalueringen i etterkant, og her er det veldig mange gode innspill og gjennomsnittlig meget høy score på samtlige foredrag – og arrangementet i sin helhet. Vi lover å ta til oss alle tips fra våre medlemmer, og fortsette vår utvikling.

HSMAI Prisfesten

Onsdag 11. Januar 2012 arrangerer vi den årlige HSMAI Prisfest. Et arrangement som har etablert seg som en kveld der bransjen samles for nettverk, hygge, og at våre medlemmer kan feire seg selv og sine konkurrenter. I dag ble invitasjonen til konkurransen sendt deg. Benytt deg av muligheten og delta i konkurransen. Prisene henger høyt i bransjen, og vi jobber kontinuerlig med utvikling av denne kvelden.

Selve prisfesten for HSMAI Prisene vil for første gang ta plass på Ballroom like ved Stortinget i Oslo. Ballroom er et spennende sted, som har vært vert for mange forskjellige prisfester. Lokalene har en god blanding av å være moderne, stilige og rocka. Invitasjonen til selve festen blir sendt deg til uken.

Fagmøte torsdag 24.11.

I forkant av vår første kveld med Business Travel Club (BTC), inviterer vi til et fagmøte torsdag 24. november, fra kl 16.00 til 17.30 hos HSMAI i Oscarsgt. 81, med følgende tema:

Hvor finner du de beste lederne?

Foredragsholder er Cathrine Foss Stene, Managing Partner i MarkUp People. Hun har en meget bred leder- og styreerfaring, med særskilt dybdekompetanse innenfor organisasjons- og lederutvikling, endringsledelse og prestasjonsstyring. Cathrine har bakgrunn som HR- og kommunikasjonsdirektør i Schibsted ASA, kommunikasjonsdirektør i SAS Norge, direktør for strategisk lederskap i SAS-konsernet, konserndirektør i Manpower AS, og som gründer og administrerende direktør i Bankpower AS.

Arrangementet er gratis for HSMAI-medlemmer. Meld deg på til postbox@hsmai.no.

På kvelden samme dag arrangeres altså den første Business Travel Club. Denne gangen på BAR Bygdøy Allé. Det tar bare noen få minutter å gå dit fra HSMAIs lounge så vi håper at alle påmeldte blir med bort dit etterpå. Vi ser frem til en hyggelig og uformell kveld med nettverksbygging og forhåpentligvis en god start på en arrangementsserie som vil gi bransjen et godt tilskudd av nye kontakter og muligheter.

Ingunn Hofseth. ThumbnailBusiness Travel Club vil bli arrangert på ulike steder hver gang.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Interiør fra Ballroom i Oslo sentrum, der HSMAI Prisfesten finner sted i januar.