Invitasjon til innkjøpere av reiselivstjenester

HSMAI Europe, i samarbeid med British Travel Show ( BTS), har vi gleden av å invitere deg på en utvidet Hosted Buyers-tur til London, for å besøke den anerkjente messen Business Travel Show.

Den etablerte messen har i år oppgradert det faglige programmet, og arrangerer i den anledning denne Hosted Buyer-turen i samarbeid med oss.

Denne invitasjonen går til store, internasjonale kjøpere av fly- og hotelltjenester. Bedrifter som har et stort volum på London, er også invitert.

Reiseplanen er som følger:

Mandag 6. februar 2012
Felles avreise fra Norge cirka kl 15.00
Deltagelse på European Travel Buyer Awards kl. 19.00

Tirsdag 7. februar 2012
Vi reiser til Business Travel Show om morgenen. Ankomst senest kl 10.00, hvor vi begynner med å besøke utstillerne. De inviterte gjestene forplikter seg til et minimum av seks møter med leverandører, à 15 minutter, herav minimum to møter med utstillere i HSMAI-paviljongen. Samlet tid for møtene vil være cirka 1,5 timer.
Resten av tiden på BTS kan deltagerne fortsette å ha møter, om ønskelig, eller delta på de faglige seminarene. Lunsj inngår i dagen.

Se det faglige programmet

Hele kvelden, fra kl 18.00, er satt av til middag og gode faglige diskusjoner.

Onsdag 8. februar 2012
Avreise onsdag morgen, eventuelt senere på dagen, for dem som ønsker å kombinere turen med andre aktiviteter. For dem som ønsker det, kan også hjemreise tirsdag kveld arrangeres.

Pris:
Deltageravgiften er kr 2500,- per person, eks mva.

For annen informasjon, se denne brosjyren

Påmelding:
Vi har et begrenset antall plasser, så derfor send din påmelding snarest til postbox@hsmai.no, merket London.

Velkommen med din påmelding!