Ukens navn: Ståle Stokke

Ståle Stokke, Project Manager, HSMAI

Ståle Stokke

Ny Project Manager

HSMAI

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Arbeidsdagene disse ukene har vært meget intense og innholdsrike. Å bli kjent med organisasjonen og alle de ulike oppgavene HSMAI jobber med, har hatt fullt fokus. I tillegg har møtene med arbeidsgruppen for GM Forum/Fans of Good Service-konferansen, og møtet med Ansgar Gabrielsen og resten av styringsgruppen for Fans og Good Service, vært lovende. Dagene er fylt med mye kontakt med mulige samarbeidspartnere, samt utviklingen av prosjektet.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg syns det er utrolig morsomt å kunne jobbe sammen med Ingunn og hennes organisasjon. Det å være med å skape noe, noe jeg brenner for og som har vært min pasjon i alle år, nemlig verdien av møtet med kunden. Dette møtet er en av de viktigste suksessfaktorene for enhver bedrift, privat som offentlig. Dette skal det bli morsomt å jobbe med.

– Har du noen du har sett opp til?

– Min far, Tor Stokke, har alltid vært mitt største forbilde. Han lærte meg verdien av ærlighet, raushet og arbeid mot urettferdighet, uansett hvor den oppstår. I tillegg lærte han meg å ta vare på øyeblikket – det er alle disse øyeblikkene som er selve livet, men i vår bevisstløshet glemmer vi å ta vare på dem. Rent profesjonelt er det vel Erik Schau Larsen jeg virkelig har sett opp til. Han var for meg hotellmann med stor H. Han satte store krav til seg selv og oss som jobbet med ham, men det aller viktigste var alltid gjesten.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Har jo akkurat begynt, men jeg skal sørge for at jeg og Ingunn skal få noen hyggelige tradisjoner.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Jeg har hatt en tilknytning til HSMAI i nærmere 20 år.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– De arenaer HSMAI skaper, for møter med kolleger og andre som gir påfyll av kunnskap og inspirasjon.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Ja, og det er vi jo midt oppe i – nemlig å øke fokuset på god service, gjennom prosjektet Fans of Good Service!

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Den må innholde en lang tur i skogen med konen min og hunden Lilly, og middag, der hele familien sitter rundt bordet.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Ville sørget for at alle gamle fikk anledning til å ha det godt. Den pleien de trenger, få bo på enerom, et glass vin til maten, om de ønsker det, og med trygge rammer.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Livet og de viktige øyeblikkene».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Til Västerås i Sverige, der jeg skal hjelpe sønnen min å flytte.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– I tillegg til golf, er det turer i skogen, på fjellet eller hytta ved sjøen.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Har du lyst å få en sentral rolle som samarbeidspartner for FANS OF GOOD SERVICE, så ta kontakt med oss!