Årets Unge ledere kåres tirsdag 9. oktober 2012

Simen Vinge (t.v.), markedsdirektør i Comfort Hotels Nordic, ble kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen 2012, mens Torbjørn Marthinussen (t.h.), F&B Manager i Radisson Blu Scandinavia, stakk av med prisen som Årets Unge Hoteliér 2012. Fotograf: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen

Årets Unge ledere-kåringen blir en del av HSMAIs nysatsning, HSMAI-dagen, som arrangeres på Radison Blu Scandinavia Hotel for første gang tirsdag 9. oktober 2012.

Prisutdelingen foregår samme sted. Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre samarbeidspartnere fra reiselivsbransjen og ellers. Vi forventer fullt hus, med flere hundre deltagere.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er en pris for hele bransjen.

Vinnerne får studieopphold

Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDP-kurs à tre dager, ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold. Teksten fortsetter etter videoklippet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=F758PppQHoc

Konkurranseregler

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være 35 år eller yngre per 31.12.12
  • inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge
  • Ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres, for eksempel ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører.

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

For å nominere en kandidat send inn:

Navn, adresse, e-post, telefon, stilling, arbeidssted, CV, begrunnelse for nominasjon og bilde – samt navn, e-post, telefon, arbeidssted og stilling på deg selv.

Nærmere opplysninger om dette og standardskjema finnes på denne siden.

Kandidater som går videre i prosessen, vil bli invitert til et utfyllende intervju.

Nominasjonene av kandidater må sendes oss innen 20. september 2012. Forslag sendes på e-post til postbox@hsmai.no. E-post merkes med “Årets Unge”.

Ta kontakt på postbox@hsmai.no eller ved å ringe Anita på tlf. 916 52 873 om du har spørsmål.

Vi ser frem til å motta forslag til mange gode kandidater.

Med vennlig hilsen

Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI
Hans Kristiansen
Sjefredaktør, Restaurant og Reiseliv

Offisielle sponsorer

Rica Hotels. Thumbnail HRRnett. Thumbnail Best Western Hotels. Thumnails Carlson-Rezidor AS Pals. Thumbnail

Nordic Choice Hotels. Thumbnail Thon Hotels. Thumbnail HSMAI-logo. Thumbnail
Foto: Simen Vinge (t.v.), markedsdirektør i Comfort Hotels Nordic, ble kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen 2012, mens Torbjørn Marthinussen (t.h.), F&B Manager i Radisson Blu Scandinavia, stakk av med prisen som Årets Unge Hoteliér 2012. Fotograf: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen