Lasse Gimnes blir juryleder for HSMAIs Serviceløft 2012

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes, juryleder for Serviceløftet 2012

Lasse Gimnes har lang erfaring innen medie- og kommunikasjonsbransjen. Gimnes er kommunikasjonsrådgiver, eier og daglig leder av GimCom.

Han er Cand. polit fra Universitetet i Oslo, med fagområdene medier og kommunikasjon (hovedfag) samt sosiologi (mellomfag) og statsvitenskap (grunnfag). I tillegg er han bedriftsøkonom fra BI Oslo.

Gimnes er opprinnelig fra Stjørdal. Han har lang medieerfaring, gjennom blant annet jobber som journalist i Osloavisen, journalist i VG, kommunikasjonsdirektør i TVNorge, kommunikasjonsdirektør i SOL, daglig leder og ansvarlig redaktør i Kampanje, og som forlagsdirektør i Se og Hør Forlaget.

Gimnes har også hatt en rekke styreverv samt vært medlem i diverse komiteer innen den norske medie- og kommunikasjonsbransjen. Han er også blitt tildelt Mediaforums Hederspris for sitt arbeid innen sitt fagfelt.

Årets Serviceløft 2012 kåres under HSMAI Dagen i oktober

HSMAI skal hedre de norske bedriftene og organsisasjonene som gir den beste servicen. Her bør din bedrift være med i konkurransen. Fristen for innsendelse er 20. september.

Her er mer informasjon