Svensk avtale for SAS

SAS-maskin i lufta

Den svenske staten forlenger sin avtale om billige flybilletter med SAS. Det betyr at SAS flyr den svenske statens medarbeidere på alle innenrikslinjer de trafikkerer. Avtalen er verdt ca 400 milioner svenske kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Kammarkollegiet, som har gjennomført forhandlingene, har lagt stor vekt på flyselskapets miljøarbeid. En annen viktig faktor er at SAS har noen av de laveste prisene på fly til Stockholm og resten av Sverige.

– Vi er glad for at den svenske staten ser fordelene med våre prisgunstige flybilletter. At vi også har Sveriges beste tidstabell (avgangstider), gjør at statsansatte kan spare både tid og penger på reisene sine, sier Elisabeth Milton Hemmingsen, VP Global B2B Sales, SAS.

Forhandlingene ble gjennomført av Kammarkollegiet, og avtalen gjelder for 265 ulike myndighetsinstanser, høyskoler, universiteter, museer og teatre rundt om i Sverige.