Ny rekord for Flytoget

Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.

Fredag 21.desember passerer Flytoget seks millioner reisende i løpet av ett år, noe som er ny rekord i antall reisende i ett kalenderår for Flytoget. Georg Johannessen fikk æren av å bli reisende nummer seks million, og er én av de 68,7 millioner passasjerene Flytoget siden 1998 har fraktet til og fra Oslo Lufthavn.

– Vi har hatt en jevn økning i antall passasjer i alle år, og er veldig stolte over å ha fraktet over seks millioner reisende i løpet av ett år. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å innfri våre passasjerers ønsker og krav til Flytoget, slik at antall passasjerer øker ytterlige de neste årene, og setter nye spenstige rekorder, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget.

Georg Johannessen ble i morgentimene i dag regnet som passasjer nummer seks million. Den unge bodøværingen skal hjem til jul i dag.

– Ingenting er så punktlig som Flytoget! Det går hele tiden, og servicen er på topp, så det er ingenting å klage på, sier Johannesen, som flyr fra Oslo Lufthavn til Bodø i dag.

Høsten 2012 var det 14 år siden Flytoget kjørte ut fra Oslo S på sin første offisielle tur. Siden har flytogene tilbakelagt en avstand som tilsvarer over 1500 ganger rundt jorden, eller cirka 80 reiser tur-retur månen.

Julenisser reiser gratis

Flytoget gjentar også fjorårets suksess, med å la alle julenisser reise gratis med Flytoget til og fra Oslo Lufthavn. Tilbudet gjelder fra lørdag 22. desember til og med onsdag 26.desember, for reisende julenisser på alle flytog. Alle barn under 16 år reiser alltid gratis med Flytoget, når de reiser sammen med voksne.

– Flytoget har som ambisjon å være i verdensklasse hva gjelder punktlighet, og denne garantien gjelder selvsagt i julen også. Vi håper turen med oss i Flytoget blir stedet hvor julefreden senker seg, sier Bernander Silseth.

Flytoget vil i julen ha noen færre avganger enn normalt, og vi ber passasjerer som skal ut og reise om å sjekke julerutene våre på Flytoget.no.