Prisfest-menyen er klar!
I bildet over ser vi kjøkkensjef Roy Solberg på Clarion Hotel Royal Christiania.
Han har menyen klar for den store prisfesten til HSMAI torsdag 10. januar 2013.
Det er bare å glede seg! Har du husket å melde deg på? Sving innom denne siden for ytterligere detaljer!
Og for slikkmunnene uti der, her er en skriftlig forsmak fra kjøkkensjef Solberg:
Forrett
Neptuns Gaffel: Hummer, kamskjell, salmalaks og rå reker, presentert på sin måte, med egne garnityrer samt en avokadoterrin med frissésalat.
Hovedrett
Okse indrefilet, servert med persillestekt portobellosopp, grønnsaksbukett, portvinsreduksjon med sichuanpepper og potetterrin Sicilia.
Dessert
Valrhona sjokolademousse, servert i Hippen-kurv med tørkede bringebær og karamellisert ananas, tilsmakt med chili.
Foto: Roy Solberg, kjøkkensjef på Clarion Hotel Royal Christiania.