Bli bedre kjente med: Torill Schøyen

Torill Schøyen, prosjektkonsulent i Den Norske Dataforening.

Torill Schøyen

Prosjektkonsulent

Den Norske Dataforening

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg jobber som prosjektkonsulent, og har ansvar for å registrere deltakere på medlemsmøter og arrangementer eller kurs som Dataforeningen har, både i Oslo, på Sørlandet, Bergen/Hordaland og på Nordvestlandet.

– Hva er det beste ved jobben din?

– At det er nok å gjøre, og at man er i kontakt med mange forskjellige, både ildsjeler (frivillige), som er medlemmer hos oss, og med leverandører av kurs- og konferansesteder.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har blant annet en julelunsj før jul, som omfatter både ansatte hos oss i servicekontoret, og de ansatte i firma som leier kontorer hos oss. Denne lunsjen er vi sammen i flere timer, og har blant annet en quiz med fine premier, i tillegg til noen få taler.

– Hva syns du er det beste ved MØTEBØRSEN?

– Man møter både leverandører samt andre kjøpere man kjenner fra tidligere, og man får tid til å mingle, og møte andre man kan nettverke med.

– Hvor arrangerer dere neste møte eller konferanse, og hvorfor?

– Vi har Software 2013 13. og 14. februar, på Radisson Blu Hotel Scandinavia, hvor det i fjor deltok mer enn 500. Dette er det viktigste treffet for dem som jobber innen IT og web.

– Har du noen gode tips du vil dele med leserne, for å skape et vellykket arrangement?

– God tid til markedsføring, og gode pauser, med tid til nettverking. Det savner ofte deltakerne.

– Har du noen spesielle hobbyer eller interesser?

– Jeg er medlem av Lions Club International, som jobber med humanitære prosjekter, både nasjonalt, lokalt og internasjonalt, hvor vi hjelper dem som trenger det. Alle innsamlede midler går uavkortet til formålet, og ingenting brukes til drift!

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Nei, ikke noe spesielt.