Ingunn Weekly: Våren nærmer seg

Det var stinn brakke da HSMAI arrangerte BTC på Latter torsdag 21. mars. Fotograf: Benedicte Gilroy Bøgh

I går kveld hadde HSMAI sitt siste arrangement før påske. Det var en meget vellykket BTC-samling (Business Travel Club), som fant sted på Latter på Aker Brygge.

Faglig påfyll, humor, god mat og drikke og, ikke minst, nettverk og mange dyktige og inkluderende mennesker, som ønsker å bidra på én eller annen måte i sin business.

Det var mange visitkort som byttet hender denne kvelden, og det er det det handler om. Tusen takk til Aker Brygge Senterforening, for et utmerket samarbeid.

Neste aktivitet hos HSMAI blir et webinar. Benytt anledningen til å bli kjent med administrasjon av reisenettsteder og reiseanmeldelser. Webinaret holdes i samarbeid med tyske Customer Alliances COO og grunlegger Torsten Sabel, med en imponerende merittliste innen hotellbransjen, salg, marked, omdømme- og kvalitetshåndtering, så vel som e-handel. Webinaret er på engelsk.

HSMAI-webinaret, som heter Review Management – The Management Discipline for 2013, avholdes på nett (rimeligvis) mandag 15. april kl 15.00 norsk tid. Meld deg på her:

hsmai.no/2013/03/21/webinar-review-management-the-management-discipline-for-2013/

Dette webinaret blir ett av flere på området. Men også Revenue Management vil stå på webinar-agendaen fremover.

Ingunn Hofseth. ThumbnailApropos agenda: Et oppdatert program for resten av 2013 og første del av 2014 presenteres over påske.

Ha en herlig påske!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Det var stinn brakke da HSMAI arrangerte BTC på Latter torsdag 21. mars. Fotograf: Benedicte Gilroy Bøgh