Hertz er Fans of Good Service

BadgeLogo_A4Hertz er bilpartneren til HSMAI og stiller med to Volvoer til fri disposisjon under hele sommerturneen med god Fans of Good Service profilering. Vi skal bli godt synlig på veien til alle de ulike byene vi skal besøke og Hertz har følgende melding:Hertz job 25.05.2012

– Vi i Hertz er Fans of Good Service, og prøver hver dag å være litt bedre enn dagen før sier administrerende direktør Trygve Simonsen. All ære til HSMAI for å sette dette på kartet. Hertz har 170 utleiesteder over hele landet, og vi skal bidra til å løfte frem og bli inspirert av de lokale serviceheltene denne sommeren. For oss er service kombinasjonen av brukervennlige løsninger og ansatte med smil, engasjement og kunnskap. Levert til hver eneste kunde hver eneste gang. God sommer – med gode serviceopplevelser! 

 

For mer informasjon om Hertz se her.

Foto: Trygve Simonsen, administrende direktør i Hertz