Hele Kristiansand ble invitert til en stjernespekket folkefest!

g7mobhlz3ydk1a6uytf1Med artister som Grand Prix-vinner Margareth Berger, Alejandro Fuentes, Maria Arredondo og konferansier Harald Rønneberg på scenen, hadde Scandic en gedigen folkefest da de åpnet sitt nye hotell på Bystranda i Kristiansand torsdag 20. juni.

Landets beste beliggenhet
Flere medier har allerede kåret Bystranda og hotellets beliggenhet blant landets beste. Fra hotellet har man en fantastisk utsikt over stranden, småbåthavnen og resten av skjærgården. Scandic Kristiansand Bystranda er Sørlandets største hotell, med 814 sengeplasser fordelt på 229 rom. Det er et resultat av smarte og fleksible løsninger som gjør at de fleste rommene enkelt kan utvides uten bruk av ekstrasenger.

Foto: Scandic Kristiansand Bystranda. Foto fra Scandic Hotels