Vi har kåret sommerens Servicehelt i Bodø

Alfhild Stenersen
Alfhild Stenersen

Alfhild Stenersen er sommerens Servicehelt i Bodø. Hun jobber som resepsjonist på Radisson Blu Hotel Bodø. Dette er en dame som gjør alt for gjestene. Her kommer en liten historie skrevet av Fred Anton Ravnberg, Direktør Radisson Blu Bodø:

Jeg ønsker og dele en helt fantastisk «Yes I can» historie med dere. Resepsjonisten Alfhild, har klart det helt utrolige igjen. Hun har vist en medmenenskelighet og hjelpsomhet som det står stor respekt av. Vi fikk en gjest hit til hotellet på ufrivillig overnatting, som var blind og i tillegg hadde sittet på flyplassen i mange timer. Hun kom uten ledsager. Alfhild hjalp damen til rommet og fikk lagt henne. Dagen etter kom Alfhild tidligere på jobb for og hjelpe henne slik at hun kom seg med flyet hjem. Dette i tillegg til intens jobbing for og få hotellet fullt.

Tusen takk Alfhild, vi er heldige som har deg som ansatt her!

I tillegg har Alfhild blitt kåret til «Året medarbeider» blant 5000 nominerte i hele Europa.