Servicehelten i Lillestrøm er kåret

Servicehelten Per Ivar Hansen
Servicehelten Per Ivar Hansen

I dag har Fans of Good Service i samarbeid med Lillestrøm 2020 kåret sommerens Servicehelt i Lillestrøm. Per Ivar Hansen er deleier av den Italienske restauranten Fratelli Ristorante.

-Per Ivar er en meget godt kjent person i Lillestrøm, «alle» kjenner han. Han karakteriseres som en glad, humørfylt og inkluderende person med et stort hjerte. Kommentarene og latteren har han alltid med seg. I sin jobb på den Italienske restauranten Fratelli Ristorante, gir han kundene sine det lille ekstra gjennom blant annet en meget behaglig fremferd, alltid smilet på lur og det meste kan fikses. Per Ivar har hovmesterblikket samtidig som han er seg selv og gir av seg selv. Man føler seg virkelig velkommen i hans nærvær. Han er samtidig en stor supporter til stedet Lillestrøm og er med og ønsker å utvikle Lillestrøm mer, sier daglig leder Bjørn Sandberg i Lillestrøm 2020 som har hjupet oss med å kåre serviehelten i Lillestrøm.