Ny reiselivsdirektør i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS

3087256576

Styreleder, Inger Karin Larsen, kunne mandag 02.09 presentere Vigleik Dueland, 49 år, som ny reiselivsdirektør i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS

–Styret er godt fornøyd med at Vigleik Dueland har takket ja til stillingen som reiselivsdirektør. Han vil bidra til en ytterligere styrking av en markedsrettet organisasjon. Sier styreleder Inger Karin Larsen. Hun uttaler videre at Dueland med sin erfaring og med sitt gode nettverk lokalt, nasjonalt og internasjonalt, skal være den rette mannen til å bringe organisasjonen og regionen enda et steg videre, samt utvikle samarbeidet både med medlemmer, kommunale og næringslivsbaserte eiere.
–Vi ser med glede og forventning frem til de kommende år, og har stor tro på at Dueland vil lede organisasjonen på en fremragende måte, avslutter styreleder Inger Karin Larsen.

Vigleik Dueland overtar etter Tore Gautesen. Dueland er rekruttert fra interne rekker, der han det siste 1,5 året har hatt ansvar for å etablere Haugesund som cruisedestinasjon, og utvikling av arrangement, kurs og konferanse markedet. Dueland har ellers vært engasjert i en rekke prosjekter for Destinasjon Haugesund og Haugalandet de siste 4 årene før han takket ja til ansettelse januar 2012.

Foto: Vigleik Dueland. Foto fra h-avis.no