Ukens navn: Sven Erik Moe

902

Sven Erik Moe

Administrerende direktør

Rica Parken Hotel, Ålesund

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Min hverdag består i å tilrettelegge for at alle mine kollegaer i Hotelldrift Ålesund AS skal få gjort sin jobb best mulig. Vi driver to Rica hoteller og ett Thon hotell.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det beste med min jobb er at jeg kan få oppleve at kollegaer lykkes og får frem det beste i seg selv for derved å nå nye mål og flytte grenser.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har sett opp til og ser opp til mange i dag også, både innen de kjeder som vi jobber med og innen konkurrerende kjeder og enkelt hoteller. Jeg jobber også for meget dyktige mennesker.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– På kontoret samles vi til hyggelige lunsjer, et kakeselskap, eller en middag når vi har anledning. Noen av oss er ofte på fotballkamp sammen. Ellers er vi travle mennesker alle sammen.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg for meg er en helg der jeg får tid til en båttur, en fjelltur, eller en skitur med kone og barn, felles kafébesøk på lørdag og hyggelig middag hjemme eller på restaurant. I min jobb er det ofte representasjon i helgen så kunsten er å finne en god kombinasjon av jobb og fritid.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Hvis jeg var Norges statsminister ville mitt fokus vært på å tilrettelegge for de positive krefter og de fortrinn som finnes i dette landet. Vi Nordmenn blir ofte best i et reelt konkurransemiljø.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– ”Livet Er Et Eventyr”

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Min neste reise privat går til Mjøsområdet for å besøke min bror.

– Har du noen spesielle hobbyer?

–  På Sunnmøre er vi glade i å gå på fjellet. Ellers liker jeg å trene, kjøre vannski med guttene mine, dra på båttur og å fiske. Bor derfor på det perfekte sted.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Det som kanskje inspirerer meg mest er å se fagfolk som er lidenskaplig opptatt av det som de jobber med, samme hva det måtte være.

Foto: Sven Erik Moe