Quality Spa & Resort Norefjell vil bygge fjellhall

Quality Spa & Resort Norefjell sommerstid (foto norefjellsparesort.no)

Estatia-eide Quality Spa & Resort Norefjell, også kjent som Bøseter, skal utvide stort ved å bygge en konferansehall inn i terrenget, ifølge Finansavisen og lokalavisen Bygdeposten.

– Vi håper på klarsignal på dette spennende prosjektet, men så lenge vi ikke har sendt søknad til kommune og bank, er det på nåværende tidspunkt ikke riktig å gå ut med detaljer, sier hotellets administrerende direktør Anne Rustberggard Varden til lokalavisen, om søkndaden som sendes i februar.

Samme avis kan også melde at kapasiteten vil øke betraktelig med den nye utvidelsen, ved hotellet som per i dag har plass til 400 personer i Norefjellsalen. Hotellets samlede kapasitet er på 1900 gjester, og regnes som Nordens største hotell, målt i antall sengeplasser.

Krødsherad-ordfører Olav Skinnes er også begeistret:

– Jeg tror dette vil styrke hotellets økonomi og drift. Bøseter [Quality Spa & Resort Norefjell, red. anm.] vil kunne konkurrere i et helt annet marked og vil kunne få de aller største konferansene i Norge. Det finnes ikke så mange tilbydere i dette segmentet, sier han, og nevner partilandsmøter og internasjonale konferanser som mulige kundegrupper, sier han til avisen.

Foto: Quality Spa & Resort Norefjell sommerstid (foto fra norefjellsparesort.no).