Berg-Hansen satser i Nord-Norge

Per Arne Villadsen, administrerende direktør i Berg-Hansen (foto fra Berg-Hansen).

I en pressemelding fra Berg-Hansen, heter det at Bennett Nord Norge AS (HRG) nå blir en del av Berg-Hansen-kjeden. – Vi styrker vår posisjon i Nord-Norge, for å møte stadig høyere krav fra reisende i denne delen av landet, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen. Bennett Nord Norge AS blir slått sammen med Berg-Hansen i Tromsø, Vesterålen og Bodø, og blir til Berg-Hansen Nord Norge. – Nord-Norge er et spennende område for norsk næringsliv. Det er store vekstpotensialer innenfor jobbreiser, grupper, opplevelser og privatreiser, sier Villadsen. Berg-Hansen er blant landets største reisebyråer. I Norge har Berg-Hansen franchisekontorer spredd over hele landet. Berg-Hansen Nord Norge blir en av de største franchisetakerne i kjeden.

Lokal tilhørighet og det siste innen teknologi

– Vår erfaring tilsier at reisende er mest fornøyd med å handle lokalt. Samtidig forventer kundene tilgang på det siste innenfor teknologi og selvbetjeningsløsninger, sier Villadsen. – Berg-Hansen har et godt omdømme i bransjen, og vi ser frem til å betjene våre kunder med gode løsninger, som skaper en enklere, tryggere og mer lønnsom reisehverdag, sier daglig leder for det nye selskapet, Eirik Munkvold. Det nye selskapet vil ha hovedkontor i Harstad, med lokale kontorer i Mo i Rana, Bodø, Sortland, Melbu, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Kirkenes og Vadsø.

Fakta om Berg-Hansen Nord Norge AS

  • Estimert omsetning nærmere 450 millioner for det nye selskapet
  • Selskapet vil ha kontorer i Mo i Rana, Bodø, Sortland, Melbu, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Kirkenes og Vadsø

Foto: Per Arne Villadsen, administrerende direktør i Berg-Hansen (foto fra Berg-Hansen).