Thon Hotel Hallingdal er blitt sprekere

Et av rommene i nyrenoverte Thon Hotel Hallingdal. Foto fra Thon Hotels

Onsdag 5. mars 2014 åpnet Olav Thon nyrenoverte Thon Hotel Hallingdal. Thon Hotel Hallingdal skal være en storstue i Ål, for befolkningen i bygda og tilreisende, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

I de to siste årene er alle hotellets rom, restaurant og resepsjon renovert, og hotellet har fått et helt nytt kurs- og konferansesenter, med fem møterom og makskapasitet på 150 personer. Nytt er også et treningssenter på 700 kvadratmeter, som er Hallingdals største. Hotellet kan, i tillegg til hotellrom, også tilby appartementsleiligheter/suiter med kjøkken og hvitevarer. Disse kan man leie, inkludert hotellservice eller som selvhushold.

Thon Active

Treningssenteret på Thon Hotel Hallingdal er det første i Thon Hotels’ satsing på trening, og har fått navnet Thon Active. Dette er et konsept man vil kunne finne på flere av Thon-hotellene fremover. Thon Active i Hallingdal har utstyr både for styrke, spenst, utholdenhet og smidighet. Det er nye tredemøller, styrkeapparater, slynger, spinning og sal for alle typer fellestrening og dans.

Hotellets nyansatte treningssenter-leder, Linda Dalene Bjerke, ønsker alle velkommen til en mer aktiv hverdag. Linda er ekta halling fra Gol, har bachelorgrad i idrettsvitenskap, og mange års erfaring fra treningssenter-kjeden ELIXIA, i Oslo og Stavanger.

Treningssenteret holder åpent hver dag mellom 06.00 og 22.00, og vil være et tilbud til alle, både gjester og hallingdøler som ønsker et godt treningstilbud. Det blir etablert forskjellige tilbud innen gruppetrening, men også mulighet for personlig trening, veiledning og flere typer helse-behandling.

– Nå er det ingen unnskyldning for ikke å trene, ler Anne Marie Kollhus, hotelldirektør ved Thon Hotel Hallingdal.

– Jeg er utrolig stolt og fornøyd over den forvandlingen hotellet har gjennomgått i den senere tid, nå er vi et moderne hotell med alle fasiliteter, i en levende bygd, og jeg gleder meg til å ønske alle velkommen, sier hun.

Morten Thorvaldsen, administrerende direktør, Thon Hotels
Morten Thorvaldsen, administrerende direktør, Thon Hotels

– Thon Hotel Hallingdal har vært en del av Thon Hotels i 22 år, og har gjennomgått en svært vellykket renovering, sier Morten Thorvaldsen, adm. dir Thon Hotels.

– Vi er i en fase hvor vi renoverer og fornyer mange av kjedens hoteller, og jeg er veldig glad for den helhetlige jobben som designansvarlig og interiørarkitekten gjør, avslutter Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga, og ansvarlig interiørarkitekt er MNIL Trond Ramsøskar.

Toppfoto: Et av rommene i nyrenoverte Thon Hotel Hallingdal. Foto fra Thon Hotels