Ingunn Weekly: Torsdag 4. september

Torsdag 4. september arrangeres HSMAIs GM Forum, og på kvelden samme dag deles prisene for Årets Unge ledere ut.

Parallelt med dette arrangeres Møte- og Eventbørsen, med sine priser, på kvelden. Sett av dagen og kvelden, for her bør du være. Alt vil foregå på det nye og lekre hotellet Scandic Fornebu Hotel, og du kan lese mer om det hele her.

I går kveld avsluttet vi vårt treukers Roadshow i Norden og UK. Jeg vil rette en stor takk til alle som har deltatt som besøkende, partnere og foredragsholdere. Teksten fortsetter etter bildene (NB! Samtlige er klikkbare, med tilhørende billedtekster)

Erik Munoz, Executive Director, Strategic Sales and Global Partnerships hos SiteMinder, har vært moderator i disse tre ukene, og har vært til uvurderlig hjelp, med sin dyktighet og sitt gode lederskap. Han er for øvrig Ukens navn denne uken. Dette arbeidet vil fortsette, og i god tid før sommeren, vil de ulike Advisory Boards bli presentert.

Vi vil ha både nasjonale og kun faglig rettede Advisory Boards. Har du lyst til å engasjere deg på frivillig basis i HSMAI, ta kontakt med oss for mer informasjon.

Det er svært mange som har meldt seg som frivillig allerede, så det blir mange grupper.

Ha en nydelig helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Stemningen var upåklagelig blant deltagerne.