Har du husket å melde deg på GM Forum? Se vårt spennende programmet og meld deg på i dag!

HSMAI inviterer til et spennende program, med inspirerende foredragsholdere og roundtable sesjoner. Programmet er lagt opp slik at det er noe for enhver smak! Hovedtema er Think Different og vi vil ha fokus på nytenkning og innovasjon og i den forbindelse er vi så heldig å få besøk av Frank Fiskers, President & CEO, Scandic Hotels, som skal fortelle om hvordan de nå planlegger å arbeide etter kjøpet av Rica Hotels. Du møter også hovedmannen bak den trendy hotellkjeden CitizenM, Michael Levie . De har mottatt uttallige utmerkelser for sin nytenking bl.a. innen rekruttering.

Revenue Management, Reputation Management og digital markedsføring vil også bli viet stor oppmerksomhet av de ulike foredragsholderne.

På ettermiddagen skal vi kåre Årets Unge Ledere i Reiselivsbransjen samt HSMAI Eventprisene, så håper du vil være med oss hele dagen og kvelden. Det blir topp underholdning med Alejandro Fuentes og Aleksander With. Dj Grandma fra Grandma’s Funkyard skal også bidra til å løfte stemningen på Scandic Fornebu denne kvelden!

Les mer og meld deg på her!

Vi arrangerer også Eventbørsen sammen dag. Det kan du lese mer om her!

Foto: Alejandro Fuentes, Dj Grandma fra Grandma’s Funkyard og Aleksander With