Ingunn Weekly: Think different!

Nå er det over 200 deltagere til HSMAIs arrangementer på Scandic Fornebu torsdag 4. september. Har du meldt på deg og ditt team? Hvis ikke kan du gjøre det her.  Nå er sommeren på hell og det blir godt for noen og enhver og få litt faglig påfyll og møte kunder igjen.

HSMAI inviterer til et spennende program, med inspirerende foredragsholdere og roundtable sesjoner. Programmet er lagt opp slik at det er noe for enhver smak og paralelt foregår Eventbørsen! Hovedtema for dagen er Think Different og vi vil ha fokus på nytenkning og innovasjon og i den forbindelse er vi så heldig å få besøk av Frank Fiskers, President & CEO, Scandic Hotels som vil holde åpningsforedraget. Du møter også hovedmannen bak den trendy hotellkjeden CitizenM, Michael Levie. De har mottatt uttallige utmerkelser for sin nytenking bl.a. innen rekruttering.

Revenue Management og Reputation Management vil også bli viet stor oppmerksomhet av de ulike foredragsholderne.

På kvelden deler vi ut Årets Unge ledere Prisene og Event Prisene. Juryeringen var i går så her er det bare å glede seg.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Photo: Frank Fiskers