Ryanair med Business-klasse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ryanair lanserer Business Plus, som retter seg mot de 25 prosent av selskapets kunder Ryanair anser som forretningsreisende.

Business Plus gir fleksible muligheter for ombooking, en maks bagasjevekt på 20 kilo, sikkerhetskontroll med Fast Track på utvalgte flyplasser, prioritert ombordstigning og fritt valg av premiumsete.
– Vi skal fortsette å forbedre oss gjennom vårt ”Always Getting Better”-program, sier markedssjef Kenny Jacobs om Ryanairs ansiktsløft. Europas største lavprisselskap arbeider hardt for å pusse på et image som har fått flere nesestyvere.
Forbedringsprogrammet inkluderer flere ”nyvinninger”, blant annet at passasjerer kan ta med seg ytterligere en gratis kabinveske, det blir lavere avgifter, en ny hjemmeside og app med mobile boardingkort, i tillegg til en familieservice kalt Ryanair Family Extra.
– Lanseringen av Ryanair Business Plus i kombinasjon med våre nye gruppe- og forretningstjenester, i tillegg til samarbeidet med Travelport GDS, skal gjøre forretningsreiser med Ryanair enklere, forklarte Jacobs i forbindelse med lanseringen.

Ryanair er ikke lenger hva det en gang var.

Foto fra Travel New