First fortsetter veksten

First Hotel Dragoen

I desember slutter Hotell Dragonen seg til First-familien. Dette betyr at hotellkjedens gjester også kan glede seg over tilbud i Umeå.
First Hotels har vokst med fem hoteller i Sverige i år. Det betyr at hotellkjeden er representert i sentrale byer over hele landet og har nå 34 hoteller i 21 svenske byer.

–Vi er svært glade for å ønske Hotell Dragonen velkommen til First Hotels og ikke minst å dele nyheten om at våre gjester nå også har et tilbud i Umeå. First Hotel Dragonen holder god kvalitet og har en sentral beliggenet i Sveriges 12. største by, forteller Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Nyoppusset
First Hotel Dragonen har gjennomgått en omfattende oppussing i løpet av inneværende år. Alle rommene har blant annet fått nye bad og alle korridorene har blitt renovert. Hotellet, som tilbyr sine gjester blant annet konferansefasiliteter og parkering, vil fortsette renoveringen til neste år hvor både fasaden og lobbyen blir betydelig oppgradert. I tillegg er hotellet i full gang med å bygge en ny restaurant.

First Hotel Dragonens nye eiere, Erica og Linus Lagerqvist, gleder seg over å se planene deres bli realisert samt å bli en del av First Hotels, med fordelene dette innebærer.

–Vi har jobbet intensivt med å gjennomføre synlige forbedringer på hotellet, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra gjestene våre. Vi håper å vise frem vårt fine hotell til nye kundegrupper gjennom den gode distribusjonsplattformen til First Hotels og ønsker både tidligere og nye gjester velkommen til First Hotel Dragonen, sier Linus Lagerqvist.

Det er først i desember at Hotell Dragonen formelt slutter seg til hotellkjeden, men gjester kan booke rom på www.firsthotels.no før dette.

Vokser og pusser opp
I følge strategien til First Hotels skal kjeden vokse videre i de sentrale byene i Skandinavia og First Hotel Dragonen er kjedens 6. nysignering hittil i år.

–Denne signeringen viser at vi er tro mot vår strategi. I tillegg til videre vekst vil vi bruke betydelige ressurser på renovering av vår hotellportefølje i tiden som kommer, sier Roar Ingdal.

Foto: First Hotel Dragoen