Ingunn Weekly: Webinarer – effektivt og nyttig for HSMAIs medlemmer – uansett hvor du er i landet

I går arrangerte vi et webinar med Professor Dr. Phil om Customer Experience med deltagere fra mange land i Europa.

Vi hadde base på The Thief for anledning. Evalueringen i etterkant var meget god. Veldig effektivt og lærerikt og deltagerne kunne poste spørsmål på internett og få svar på direkten. Webinarer kommer vi til å sette opp mange av fremover også på norsk. På den måten kan medlemmene våre logge seg på og få en time med en person med stor kompetanse uavhengig av om hvor i landet du har base. Vi vil ha serie av webinarer bl.a innen Revenue Management. Håper DU blir med neste gang!

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Dr. Phil Klaus blir her filmet av HSMAI Channel som vil bli publisere senere i høst.