Thon Hotel Rosenkrantz åpnet

881df03f6c22eaa30284cd343be42140_L

Thon Hotels har tatt et krafttak og latt det gamle Stefanhotellet gjenoppstå som Thon Hotel Rosenkrantz. Beliggenheten er meget sentral, midt i Oslo, vis a vis Tinghuset. Her er det 151 komfortable rom med vellykket interiør. I åttende etasje ligger en lounge, kun for hotellets gjester, med flott utsikt mot Slottsparken. Frokostbuffet serveres i restauranten, men nytt er det at gjestene her kan velge å spise brunch i helgene, mellom kl. 12 og 15.

– Det er ingen ting igjen som minner om det tidligere Thon Hotel Stefan, som holdt til på denne adressen. Alt er nytt, navnet på hotellet, alle rom, bad, resepsjon, restaurant og personale. Jeg er kjempestolt av dette hotellet og gleder med veldig til å ta fatt på jobben, sier Lars Petter Mathisen, hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz.

– Vi har gledet oss lenge til denne åpning, særlig fordi vi her presenterer et hotell som er spesielt rettet mot forretningsmarkedet. Vi har hørt på tilbakemeldinger fra våre gjester og laget en lounge hvor man kan få kveldsmat, et luftig treningsrom med høy kvalitet og moderne teknologi på rommene, sier adm. dir. Morten Thorvaldsen i Thon Hotels. – Jeg er også svært fornøyd med Brasserie Paleo og gleder meg til å bli fast gjest, smiler Thorvaldsen. Brasserie Paleo er den helt nye restauranten som er tilknyttet hotellet. Førsteklasses råvarer og godt håndverk, vil alltid være utgangspunktet for det som står på menyen.

Interiørarkitekt for det hele er MNIL Trond Ramsøskar, og designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga.

Foto fra Thon Hotel Rosenkranz