Apollo lanserer 34 nye konsepthoteller

Hotellkonseptet Apollo Mondo fra Apollo

Turoperatøren Apollo informerer i en pressemelding om sine 34 nye konsepthoteller, som går under samlebetegnelsen «Apollo Mondo».

Apollo Mondo er en samling av hoteller som er nøye utvalgt, basert på kundenes tilbakemeldinger, behov og ønsker. Dette er hoteller med høy kundetilfredshet, fin beliggenhet, gode fasiliteter, tilpassede aktiviteter, treningsmuligheter og fokus på lokal mat og drikke. Majoriteten av hotellene tilbys også eksklusivt hos Apollo.

– Apollo Mondo er hotellene vi er mest stolte av. De er utviklet på grunnlag av tilbakemeldingene fra kundene våre, og det viser at vi tar deres behov og ønsker på alvor. Vi stiller derfor ekstra høye krav til disse hotellene. Lokalt samarbeid er også en viktig del av konseptet. På Apollo Mondo skal du kjenne, lukte og smake at du er i vertslandet, sier Marcus Lundgren, salgs- og markedssjef i Apollo Norge.

Apollo Mondo består av fire underkategorier:

Apollo Mondo Family resorts

Operatørens beste familiehoteller er skreddersydd etter familienes behov og tilbyr litt ekstra av det meste:

 • Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino
 • Svømmeskole, sport, trening og gruppetimer for hele familien
 • Mondo Food & Beverage. Et matkonsept utformet av mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, med egen spesialkomponert buffé for barna
 • Mondo Coffee – spesialkaffe for kaffeentusiaster

Apollo Mondo Selected

Høy komfort for par og familier. Et utvalg av hoteller med høy standard og komfort.

 • Polly & Minos lekerom, lekeplass og bassenger for store og små
 • Tiltalende treningsrom
 • En flott strand eller golfbane like rundt hjørnet
 • Kaffe- og juicebaren «Mondo Coffee», med lokale smaker

Apollo Mondo Enjoy

Håndplukkede hoteller som en stadig vender tilbake til. Her er du garantert en varm og personlig atmosfære med preg av vertslandet. Hotellene er ofte familiedrevne og ingen skal tilhører store, internasjonale kjeder.

 • Basseng
 • Restaurant og/eller snackbar med lokal mat
 • Gratis WiFi i utvalgte områder

Apollo Mondo Duo

Apollos beste hoteller for voksne. De utvalgte hotellene passer for deg uten barn som ønsker en romantisk opplevelse med kjæresten, eller en avkoblende ferie med nære venner.

 • God standard og beliggenhet i nærheten av stranden
 • Morgenkåpe og tøfler på rommet
 • Gratis WiFi
 • Aldersgrense 16 år

Om Apollo

Apollo er en av Norges største turoperatører og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni. Apollo tilbyr alle typer ferierreiser med både charter og rutefly.

Selskapet er kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013,2014 og 2015. Apollo Reiser tilhører den nordiske delen av konsernet som heter Kuoni Nordic og inkluderer turoperatørene Apollo, Falk Lauritzen, Krone Golf, Golf Plaisir og Lime Travel, samt flyselskapet Novair.

Kuoni gruppen har nærmere 12000 medarbeidere fordelt på 104 nasjoner. I Norden er det nærmere 900 ansatte og totalt 1.000 000 reisende til reisemål over hele verden. I Norge har Apollo kontor og butikk i Oslo. I 2013 omsatte Apollo Norge for 2,1 milliarder kroner.