Ingunn Weekly: Lære av hverandre

I uken som gikk, har vi hatt besøk av våre kolleger i Holland, Hans Poortvliet og Kathelijne Soydan-Schunselaar.

Vårt samarbeid over landegrensene blir bare bedre og bedre, og de har nå også satt Revenue Management og Distribusjon høyt på agendaen, og vil dette året, i likhet med oss i Norge og Europa, ha flere arrangementer i året, som omhandler dette temaet.

Neste uke kommer vi tilbake med dato for de ulike arrangementene.

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Kathelijne Soydan, Project & Event Manager, Hans Poortvliet, Managing Director, fra HSMAI Nederland, og fra HSMAI i Norge: Ingunn Hofseth, administrerende direktør, og Benedicte Gilroy Bøgh, office manager, under en arbeidsmiddag i Oslo denne uken.