Nordic Choice Hotels kåret til Norges beste arbeidsplass i reiselivsbransjen

Pouria Ruhi, Karin Sjögren, Hanne Corneliussen og Mathilde Vik Magnussen er stolte over at Nordic Choice Hotels er kåret til Norges beste arbeidsplass i reiselivsbransjen. Foto fra Nordic Choice Hotels

Torsdag kveld ble Nordic Choice Hotels kåret til Norges beste arbeidsplass i reiselivsbransjen, og Norges niende beste arbeidsplass, uavhengig av bransje. Prisen deles ut av Great Place to Work, på bakgrunn av verdens største arbeidsplasstudie, som gjennomføres årlig i 45 land, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Dette er utrolig gøy, og en fin anerkjennelse av det målbevisste arbeidet vi gjør i Nordic Choice Hotels. Vi mener den beste måten å utvikle personalet på, er å arbeide inkluderende, og med et stort fokus på mangfold. Det gjør at vårt personale vokser, og at vi dermed skaper de beste forutsetningene for at våre hotellgjester skal få en uforglemmelig opplevelse når de besøker oss, sier HR-direktør i Nordic Choice, Tone Odvold Ålhus.

Great Place to Work-prisen deles ut i tre kategorier: små, mellomstore og store organisasjoner. Det var i kategorien store organisasjoner Nordic Choice Hotels tok prisen for Norges niende beste arbeidsplass. Med den plasseringen ble også Nordic Choice den beste arbeidsplassen innen reiselivsbransjen.

– Vi gratulerer Nordic Choice Hotels med igjen å ta hjem prisen for Norges beste arbeidsplass innen reiselivsbransjen. Det at et selskap i stor vekst, og som med til sammen 12.500 ansatte også klarer å beholde en inkluderende arbeidskultur, er unikt. Vi ønsker dem lykke til i året som kommer, og håper de fortsetter med det gode arbeidet, sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work.

Listen over Norges beste arbeidsplasser baseres på medarbeiderundersøkelser Great Place to Work sender ut til et tilfeldig utvalg medarbeidere i selskapet. Undersøkelsen ber medarbeiderne ta stilling til 59 påstander om arbeidsplassen. Utover dette gjøres en kulturanalyse, der selskapet beskriver hvordan de håndterer rollen som arbeidsgiver.

– Vi har aktivt jobbet med å bygge en god kultur i selskapet fra dag én. Da hadde vi kun ett eneste hotell i Norge, og nå har vi 178 hoteller i fem land. Vår vekst har vi helt og holdent å takke våre fantastiske medarbeidere for. Å utvikle dem og kulturen i selskapet, skal fortsatt stå øverst på vår dagsorden, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Foto: Pouria Ruhi, Karin Sjögren, Hanne Corneliussen og Mathilde Vik Magnussen er stolte over at Nordic Choice Hotels er kåret til Norges beste arbeidsplass i reiselivsbransjen. Foto fra Nordic Choice Hotels