First Hotels til Gøteborgs Nya Arena

Det gigantiske multisportsanlegget Göteborgs Nya Arena står klart i juli. Da er det også duket for åpningen av anleggets hotel, First Hotel Kviberg Park & Conference.

Nordens største innendørs idrettsanlegg ferdigstilles om få måneder. I Göteborgs Nya Arena kan utøvere boltre seg på mer 45 000 kvadratmeter, med blant annet innendørs skianlegg, fotball-, håndball- og tennisbaner samt et 4000 kvadratmeter stort treningssenter. I anlegget åpner også First Hotel Kviberg Park & Conference.

– Dette er et unikt prosjekt i Norden og Göteborg Nye Arena vil gi hele distriktet et løft. Vi skal gjøre vårt for at hotelloppholdet står i stil med resten av dette fantastiske anlegget, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.
First Hotel Kviberg Park og Conference har 121 toppmoderne rom, mens åtte konferanserom sikrer ideelle rammer for konferanser.

Nordens nye storstue
Göteborg Nya Arena og området Kviberg blir Sveriges nye storstue for idrett, helse, kultur og konferanser. Patrik Turnesjö, distriktssjef i Sodexo AB som drifter hotellet, er godt fornøyd med å ha fått med seg First Hotels på laget:

– Med sine gode distribusjonskanaler og velutviklede salgsorganisasjon er vi sikre på at First Hotels er den perfekte samarbeidspartneren på dette prosjektet. Vi i Sodexo driver i tillegg konferansefasilitetene i samme bygg som First Hotel G i Göteborg, så dette blir spennende, sier han.

Området Kviberg ligger kun åtte minutter fra Göteborgs sentralstasjon, og det nye hotellet vil styrke tilbudet til destinasjonen ytterligere.

– Vi ser frem til å bygge opp denne nye og spennende destinasjonen med First Hotels og jeg er sikker på at vi sammen skal nå våre ambesiøse mål, sier Håkan Sedbo, Platscef for Sodexo AB.

Bred kundegruppe
Området Kviberg er et av de mest attraktive i distriktet og det er liten tvil om at hotellet er kjærkomment tilskudd for et nærings- og kulturliv i vekst.

– Dette er et produkt vi gleder oss til å tilby våre gjester. Her vil selv den mest kresne finne et egnet aktivitetstilbud, og det passer like godt for bedriftskonferanser som for storfamilien eller idrettsklubben, sier Ingdal.

Bilde fra First Hotels