Ingunn Weekly: HSMAI Time Management

Er det noe vi alle er svært opptatt av, er det å jobbe smartere, og få flere ting gjort på kortere tid. I dag finnes det uttallige digitale hjelpemidler, som kan hjelpe oss med akkurat det, men det er ikke alltid nok.

I september vil HSMAI sette opp et arrangement som skal gå fra lunsj én dag, til etter lunsj neste dag, inklusive overnatting. På den måten kan du likevel få tid til å ta hånd om din daglige jobb i forkant og etterkant, disse to dagene.

Det vil bli foredrag i plenum, men mye interaktiv jobbing, langt ut over kvelden, slik at vi kan gå i dybden. Våre to hovedhjelpere og foredragsholdere vil være Cecilie Thunem-Saanum og Astrid Valen-Utvik, som begge er blant landets beste på området, men også flere vil bli invitert med.

Den foreløpige tittelen på arrangementet er HSMAI Time Management.

Vi vil komme raskt tilbake med sted og dato. Vi planlegger å legge det til tidlig høst, og gjennom det bidra til at de som deltar får en skikkelig kick-off til en hektisk høst.

Ha en nydelig helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Kalender. Fotograf: Jarle Petterson