Røros viser seg frem i Oslo

Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, og Linda M. Ramberg, reiselivsdirektør i Destinasjon Røros, under NTW på Røros, april 2013. Foto fra Destinasjon Røros
Linda M. Ramberg, reiselivsdirektør i Destinasjon Røros, sammen med Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, under NTW på Røros, april 2013. Foto fra Destinasjon Røros

– Denne helgen tropper vi opp i Oslos Mathallen, for å vise frem alt Røros-regionen har å by på, forteller reiselivsdirektør Linda M. Ramberg i en e-post til HSMAI.

– I tillegg har vi et lukket arrangement fredag (15–17), for innkjøpere av kurs- og konferansetjenester, for operatører og agenter (12.30–14.30), og presse (10.30–11.45), med presentasjon av opplevelser, lokalmat, ølsmaking og så videre, sier hun.

– Vi skal skape en autentisk rørosstemning i Mathallen, både ute og inne. Det blir kunst, kultur, opplevelser og smak av lokalmat og lokalt øl. Det blir Rørosfrokost, restaurant og aktiviteter der publikum blant annet kan vinne flotte Rørosopplevelser, så her er det bare å la seg bergta, som vi sier, avslutter Ramberg, under henvisning til dette fyldige programmet:

http://www.roros.no/rorosdagene

Toppfoto: Fra Rørosmartnan 2014 (foto fra Destinasjon Røros/Svein Eggan).