Clarion Collection Hotel Folketeateret på TripAdvisors «Hall of Fame»

Clarion Collection Hotel Folketeateret har for femte året på rad blitt tildelt sertifikat for utmerket hotell i 2015. Hotellet kaprer dermed en plass på Tripadvisors eksklusive liste ”Hall of Fame”, skriver kjeden i en pressemelding.

– Vi er utrolig stolte av denne utmerkelsen. Det er et bevis på at våre ansatte skaper gode hotellopplevelser, som gjestene syns det er verdt å dele med andre reisende, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig.

Hall of Fame er en nyopprettet kategori, for hoteller som mange år på rad har oppnådd fremragende anmeldelser på verdens største reisenettside.

– Vårt mål er nå å fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester, og forhåpentligvis beholde plassen i Hall of Fame i årene fremover, avslutter Hartwig.

Sertifikatet for utmerket hotell blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos Tripadvisor, som resultat av mange og hyppige anmeldelser. I tillegg gjenspeiler det at hotellet har høy synlighet, og er et populært valg blant nettsidens brukere.

TripAdvisor er verdens største reisenettsted, som gjør det mulig for reisende å planlegge den perfekte reisen. TripAdvisor tilbyr pålitelige råd fra virkelige reisende og et bredt utvalg av reisealternativer og planleggingsfunksjoner med sømløse lenker til bestillingsverktøy. TripAdvisor-merkede nettsteder utgjør alene det største reisefellesskapet i verden med mer enn 260 millioner unike besøkende per måned, 60 millioner medlemmer og over 200 millioner anmeldelser og synspunkter.

Foto: Inngangen til Clarion Collection Hotel Folketeateret, i Operapassasjen, mellom Storgata og Youngstorget (foto fra Clarion Collection).