Åpner to nye Radisson Blu-hoteller på Mauritius

Carlson Rezidor åpner to nye Radisson Blu-hoteller på Mauritius: Radisson Blu Azuri Resort & Spa, med 100 rom, Radisson Blu Azuri Residence & Suites, med 57 leiligheter, og Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa, med 100 rom, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Anleggene, er eksisterende hoteller, som vil bære Radisson Blu-navnet fra tredje kvartal i år. Eiendommene ligger på nordøstkysten av Mauritius, en av de vakreste og mest attraktive destinasjonene i Det indiske hav.

– Vi er glade for å legge til disse eksklusive eiendommene i vår portefølje, og gi våre fremtidige gjester på Mauritius service i verdensklasse, og de standarder Radisson Blu er kjent for, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

– BlueLife er veldig stolt over å samarbeide med Carlson Rezidor, og vi ser frem til å administrere driften av hotellene. Hotellene tilbyr unike opplevelser, i flotte omgivelser, femstjerners fasiliteter, og imøtekommende personale. Tilgangen til Carlson Rezidors internasjonale salgs- og markedsføringsressurser, vil være nøkkelen for den videre utviklingen av eiendommene, og vi mener at dette samarbeidet vil ta hotellene til et høyere nivå. Videre er Mauritius er et eksklusivt reisemål, og våre medarbeidere ser frem til å vokse sammen med Carlson Rezidor, tilføyer administrerende direktør i BlueLife Limited, Christine Marot.

– Mauritius er et reisemål i Det indiske hav du ikke bør gå glipp av, og er et av de mest strategisk viktige markeder for resorter. De nye avtalene er et viktig skritt mot å etablere vår tilstedeværelse, og å ytterligere utvide vårt nettverk av eksklusive eiendommer i regionen. Vårt endelige mål er å skape verdier for både eiere og aksjonærer, sier Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa, med Radisson Blu Azuri Residence & Suites, ligger på stranden ved byen Azuri, langs en av de vakreste strandpromenadene på øya. Radisson Blu Azuri Resort & Spa åpnet i desember 2013, og tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter, blant annet fire restauranter og barer, to svømmebasseng, et 300 m² stort spa, et velutstyrt treningssenter, en klubb-lounge, barneklubb og et stort utvalg av aktiviteter, både på land og i vann. For eksempel snorkling, kajakkpadling, vindsurfing, seiling, pedalbåter, båt med glassbunn, dykking, fjellklatring, dyphavsfiske, tennisbaner, klatreanlegg og firhjuling. I tillegg er Radisson Blu Azuri Residence and Suites designet for å gi gjestene en femstjerners opplevelse, med fritids- og shoppingfasiliteter.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa åpnet dørene i desember 2012. Eiendommen er nesten tre mål stor, og ligger på østkysten av øyen. Blant fasilitetene som tilbys, er tre restauranter, spa, forretningssenter, treningsstudio og utendørs svømmebasseng. Også her tilbys det en rekke aktiviteter på land og i vann, blant annet volleyball, strandbadminton, boccia og dart, snorkling, kajakkpadling, pedalbåter, båt med glassbunn, dykking og sykkelutleie. Det er også satt opp transport til Radisson Blu Azuri Resort & Spa, for dem som ønsker det.

Eiendommene ligger en time unna den internasjonale flyplassen på Mauritius, ikke langt fra severdigheter, som den botaniske hagen i Pamplemousses, île aux Cerfs, Cap Malheureux og Grand Baie. Mauritius hovedstad Port Louis ligger 25 km unna.

Mauritius ligger i Det indiske hav, rundt 2000 km utenfor sørøstkysten av Afrika. Øya er omgitt av mer enn 150 km med sandstrender, og verdens tredje største korallrev beskytter de turkise lagunene fra åpent hav.

Foto: Utsikt over Det indiske hav, fra ett av Radisson Blus hoteller på Mauritius (foto fra Radisson Blu).