Clarion Collection Hotel Oleana er åpnet

Midt i hjertet av Bergen sentrum åpnet det nye hotellet Clarion Collection Hotel Oleana dørene, mandag 1. juni. Hotelldirektør Britt Marie Grieg håper hotellet vinner både gjestenes og bergensernes hjerter, skriver Clarion Collection-kjeden i en pressemelding

– Det å åpne dørene til et splitter nytt hotell, midt i Bergen, er en fantastisk følelse. Teamet på hotellet har jobbet knallhardt for å få de siste detaljene på plass, før de første gjestene entret lobbyen. Nå er vi i gang, og gleder oss til å tilby gjestene en sjarmerende hotellopplevelse i Norges beste by, sier Grieg.

Clarion Collection Hotel Oleana ligger i historiske omgivelser, midt på Torgalmenningen, og består av 98 rom, tre møterom, innbydende lobby, samt bar og restaurant med frokost- og kveldsservering. Kunst og design har vært bærende elementer i utformingen av hotellet. Hotellkorridorene er dekorert med store bilder fra gulv til tak, og veggene i korridorene, og deler av fellesområdene, er malt med teknikken stucco lustro. Hotellets glassheis er en kuriositet i seg selv, med skiftende belysning og kunstverk for hver etasje man besøker.

– Med Clarion Collection Hotel Oleana har gårdeier Ole Jan Strønen og kona Mie skapt et helt unikt hotellprodukt, noe hverken Bergen eller Norge noen gang har sett. Hotellet har 98 ulike hotellrom, som alle er individuelt utformet og dekorert. Her møtes rett og slett kos og luksus, på en helt ekstraordinær måte, sier John Kristian Stubban, kjededirektør for Clarion Collection-hotellene.

Britt Marie Grieg kommer fra stillingen som husøkonom ved Clarion Hotel Bergen Airport, der hun har jobbet de siste åtte årene. Hun har stor tro på at det nye hotellet vil leve opp til både gjestenes og bergensernes forventinger.

– Ambisjonen er å være førstevalget for dem som reiser mye, og samtidig trekke reisende til byen. Med sentral beliggenhet, vil gjestene enkelt kunne oppleve det beste Bergen har å by på, og de kan også nyte en rolig kveld på hotellet, med god mat og hyggelig atmosfære. Målet er å få gjestene til å føle seg litt bortskjemt, sier hun.

Med åpningen av Clarion Collection Hotel Oleana har Bergen fått sitt tredje hotell i Clarion Collection-familien. Kjeden kan tilby bergensbesøkende det klassiske Clarion Collection Hotel Havnekontoret, midt på Bryggen, i et nydelig og ærverdig gammelt bygg, den lille Boutique-perlen Clarion Collection Hotel No 13, midt i hjertet av Bergen, og nå det spektakulære Clarion Collection Hotel Oleana, rett ved landemerket Den blå steinen, og midt i teaterdistriktet i byen. Hotel Oleana blir det 50. hotellet i Clarion Collection-kjeden i Skandinavia. Clarion Collection-kjeden er kjent for å tilby det lille ekstra til sine gjester, som gratis kveldsbuffet, høy standard og ekstra gode senger.

– Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk over at Clarion Collection nå kan tilby våre gjester disse tre fantastiske hotellene i Bergen. Det fortjener byen. Clarion Collection er hotellkjeden for dem som reiser mye, og i Bergen kan de som reiser mye, nå virkelig velge på øverste hylle, sier John Kristian Stubban.

Foto: Fra en av suitene i Clarion Collection Hotel Oleana i Bergen sentrum (foto fra Clation Collection).