Welcome to Norway

Det er nå en uke siden Innovasjon Norge lanserte Portal Norge på Oslo Lufthavn, sammen med Avinor, og de har fått svært mange positive tilbakemeldinger.

– Dette er et spennende og kreativt konsept, som har hatt en meget positiv utvikling, fra jeg hadde det første møtet med OSL tidlig i september i fjor, og gjennom det arbeidet som teamet har lagt ned i løpet av vinteren og våren, sier Per- Arne Tuftin, Reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

– Her har vi, sammen med Avinor og våre samarbeidspartnere, fått til noe som setter Norge på kartet. Dette takket være de beste kreative miljøer i Norge, og ikke minst et langsiktig og godt samarbeid med Avinor gjennom de ti siste årene. Her ser vi ett av flere resultater av vår nytenkning innenfor reiseliv, som vi startet med for to år siden, og som vi lanserer i løpet av høsten, avslutter Per- Arne Tufin.

Kikk gjennom filmen. Denne må du se!

Teksten er hentet fra Per-Arne Tuftin sin Facebook.