Nordic Choice Hotels signerer historisk stor avtale med Norwegian

Flyselskapet Norwegian og Nordic Choice Hotels har blitt enige om en treårig hotellavtale til en verdi på i overkant av 35 millioner kroner pr år.

18819c2-Vi er stolte og glade for at Norwegian valgte oss igjen som deres hovedleverandør på hotelltjenester. Luftfarts-crew bor svært mye på hotell og setter store krav til leveranse, kvalitet og service. Dette er derfor en enorm tillitserklæring og vi setter pris på det fortsatte samarbeidet, sier Christian Lunde (t.h.), Vice President of Sales i Nordic Choice Hotels.

Avtalen, som til sammen er verdt i overkant av 105 millioner kroner, innebærer overnatting for flyselskapets crew og teknisk personell på 11 destinasjoner i Skandinavia, og omfatter Nordic Choice Hotels sine tre brands; Quality Hotel, Clarion Hotel og Comfort Hotel.

geir-steiro

-Vi har hatt et utmerket samarbeid med Nordic Choice hotels og er meget godt fornøyd med å ha inngått en forlenget avtale med Nordic Choice hotels for selskapets crew og tekniske personell, Geir Steiro(t.h.), Operativ direktør i Norwegian.

 

Avtalen trer i kraft 1.mai 2016.

Toppfoto: En 787-9 Dreamliner, som er en større versjon av den første generasjonen Dreamlinere Norwegian kjøpte inn. Foto fra Norwegian