Scandic Park Drammen serverer Buskeruds beste frokost

Scandic Park Drammen er kåret til Buskeruds beste hotellfrokost i det uoffisielle Norgesmesterskapet i frokost, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

Tolv av fylkesvinnerne i kåringen av Norges beste hotellfrokost i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast er nå klare. Dette er den mest omfattende vurderingen av norske hotellfrokoster. Mer enn 400 hoteller landet over blir testet. Så langt har Scandic-hoteller vunnet i sju av tolv fylker.

I år gikk Scandic Park Drammen av med seieren i Buskerud. Det er femte året på rad hotellet er fylkesvinner i Twinings Best Breakfast. Hotelldirektør Jostein Sveen ved Scandic Park Drammen er storfornøyd.

– Seieren tilhører alle våre fantastiske medarbeidere. Det er de som hver dag sørger for at våre gjester får den gode Scandic-frokosten, sier Sveen.

Viktig med god service

Hotelldirektøren tror fokuset på service og innbydende presentasjon er viktige årsaker til at Scandic Park Drammen vant i Buskerud.

– Måten medarbeiderne er under frokosten har vært viktig for denne seieren. De tar seg alltid tid til å si god morgen, prate med gjestene, skjenke kaffe og te ved bordene og rydde fortløpende. Vi legger stor vekt på å levere samme kvalitet på frokosten hver dag. Den skal være like delikat fra tidlig morgen til rett før frokosten stenger, sier Sveen.

Satser på frokost

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold (under), er stolt over at Scandic Park Drammen har vunnet i Buskerud. Teksten fortsetter under bildet.

Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic Hotels).
Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic Hotels).

– Frokosten er et viktig satsningsområde for oss. Jeg vet at det legges ned en enorm innsats blant alle medarbeidere for å dra disse seierne i land, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt, sier Steen-Mevold.

– Scandic skal være best på frokost. Det betyr at vi alltid må prøve ut nye ting for å ligge et hestehode foran. Kåringen viser at satsningen bærer frukter, og at frokosten blir godt mottatt, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke ved Scandic Hotels Norge.

Kvalitetsstempel

Twinings Best breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen går ut på at 400 hoteller over hele lander vurderes av en uavhengig jury i tillegg til Haugen-Gruppens konsulenter som består av kokker og sommelierer. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut i fra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Twinings Best Breakfast arrangeres for 12. året på rad. Vanligvis blir fylkesvinnerne og Norgesvinneren annonsert samtidig, men i år annonseres vinnerne fortløpende. Den nasjonale vinneren er klar i løpet av høsten.

Toppfoto: Frokostbufeen på Scandic Park Drammen. Foto fra Scandic Hotels.