Ingunn Weekly: Har det gøy mens vi kobler bransjens aktører

I går kveld hadde vi vår sommerfest i Oslo, på det fantastiske stedet Vérité på Aker Brygge. Mer enn 40 personer kom for å nyte den fine sommeren, god drikke og mat samt en morsom sommerquiz.

Uformelle medlems-sammenkomster som dette, er en flott måte for våre medlemmer å bli bedre kjent med folk fra ulike deler av bransjen. Det gis en god mulighet til å mingle og skape nettverk, samt å ha det gøy med kolleger og konkurrenter utenfor arbeidsplassen .

Vi er glad for å se så mange unge medlemmer til stede i går. Det er svært verdifullt  å ha arrangementer der bransjefolk i alle aldre og posisjoner kommer sammen, og har sjansen til å bli bedre kjent.

Vi vil ha mer av dette fremover!

Ha en vidunderlig dag!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI