Quality Hotel lanserer «Barnas Sommer»

I sommerperioden, frem til 20. august, lanserer Quality Hotel et nytt aktivitetskonsept, «Barnas Sommer», på alle sine 60 hoteller i Norden, skriver kjeden i en pressemelding.

– Hos Quality Hotel kommer du som gjest til dekket bord. Vi ønsker å tilrettelegge for både store og små gjester som bor hos oss, og vi gleder oss til å ta fatt på sommeren, med skattejakt for barna, og aktivitetsrom med morsomme spill, for alle og enhver, sier Eivind Tangvik, Senior Vice President Quality Hotel.

Konseptet «Barnas Sommer» er laget for å aktivisere de minste hotellgjestene, og fra 16. juni vil alle Quality-hoteller i Norden arrangere daglige skattejakter. Ved ankomst får barna spesiallagde skattekister, som i løpet av jakten skal fylles med skatter, blant annet en gullpenge, som kan veksles inn mot en softis på jaktens siste stopp. I tillegg til skattejakten, vil alle hotellene tilby aktivitetsrom med brett- og bordspill, samt en helt ny sommermeny for barn.

– Det er fantastisk at vi kan tilby familier noe ekstra morsomt på vårt og alle Quality-hoteller i Norden. Vi gleder oss til å ønske barna velkommen til en storslått sommer hos oss, sier Kjetil Røed, hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg.

Foto: To barn med softis. Foto fra Quality Hotel.